O nas

Podjetje MAT d.o.o. posluje od leta 1990. Ves čas se ukvarja s storitvami s področja računalniškega inženiringa. Kasneje se je dejavnost razširila na podpročje sodobnega barvnega upravljanja na področju zajemanja in prikazovanja slikovnih vsebin v video produkciji.

Barvno upravljanje

Dejavnost oddelka za barvno upravljanje v podjetju MAT d.o.o. je skrb za optimalno barvno reprodukcijo in prezentacijo vizualnih vsebin ne glede na izvor, vrste naprav in pogoje opazovanja.

Domačim uporabnikom pomagamo v celoti izkoristiti lastnosti svojih HD in UHD televizorjev, projektorjev in ostalih TV-razvedrilnih sistemov.

Storitve za profesionalne uporabnike vključujejo barvne kalibracije in prilagoditve vseh naprav za natančne in stroškovno ugodene izvedbe vseh postopkov od zajema do izdaje ali prezentacije vizualnega gradiva. Namenjene so vsem ustvarjalcem video in digitalnih filmskih vsebin in fotografom.

Računalniški inženiring

Dejavnost oddelka računalniškega inženiringa v podjetju MAT d.o.o. je strokovno obvladovanje celotnega življenjskega cikla sodobnih in tehnološko naprednih računalniških infrastrukturnih rešitev. Naša specializacija je oblačna, virtualizirana, centralizirano upravljana in nadzirana infrastruktura ter posledično zmanjševanje potrebnih denarnih in človeških virov.

Zagotavljanje varnosti informacijskega sistema je pri našem delu vedno na prvem mestu, tudi če aktivnosti s tem niso neposredno povezane. Ravnamo se po načelu, da ima skoraj vsaka namestitev ali konfiguracija opreme vpliv na varnost celote.

%d bloggers like this: